Contact

conStabiel | Adviseurs in Bouwtechniek

Biesdelselaan 89
6881 CD Velp
tel. 026 – 261 98 97
info@constabiel.nl
www.constabiel.nl

Neem persoonlijk contact op met één van onze medewerkers.

Unieke locatie

conStabiel is gevestigd op een unieke locatie: in een souterrain van verzorgingstehuis de Biesdel. Wij maken hier in de kantoorvleugel gebruik van een aantal kantoorruimtes en een spreekruimte. Wij werken met een open-deuren beleid waardoor er ook volop contact is met medewerkers en bewoners van het verzorgingstehuis, waardoor er een unieke sfeer is ontstaan.

Komt u bij ons op bezoek, dan kunt u de juiste locatie ook herkennen aan ons bord bij de entree. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de straat voor het verzorgingstehuis. Vanaf de entree van het pand staat met bordjes aangegeven hoe u bij het kantoor van conStabiel komt. Mocht het niet duidelijk zijn dan kunt u zich melden bij de receptie van het verzorgingstehuis of vragen aan een medewerker of bewoner. U kunt ook bellen met conStabiel en een van onze medewerkers komt u bij de entree ophalen.

Binnenlopen zonder afspraak is ook geen probleem. Een van onze medewerkers zal u ontvangen en indien mogelijk wordt u direct geholpen.

conStabiel | Adviseurs in Bouwtechniek